AP systems integreert batterijopslag in haar productlijn

AP Systems onthult met trots haar nieuwste innovatie: de 1e generatie slimme Power Conversion Systems met de ELS-5K, een geavanceerde oplossing voor batterijlading. In combinatie met een compatibele laagspanningsbatterij biedt dit systeem de ideale opslagoplossing voor AC-gekoppelde systemen in residentiële PV-omgevingen.

Wat dit systeem onderscheidt, zijn de geavanceerde automatische energiebeheerfuncties, mogelijk gemaakt door intelligente software. Dit stelt systeemeigenaren in staat om te kiezen tussen verschillende modi, zoals back-up, eigen verbruik en peak-dal-time-modi. Hierdoor kunnen ze pieken opvangen, zich veiligstellen tijdens stroomuitval en energiebesparingen maximaliseren in een residentiële omgeving.

De ELS-5K biedt niet alleen functionaliteit, maar ook gemak dankzij geïntegreerde monitoring. Hiermee kunnen systeemeigenaren hun systeem in realtime volgen en aanpassingen maken op basis van actuele gegevens. Dit geeft hen de controle over hun energiegebruik en de mogelijkheid om de prestaties van hun PV-installatie te optimaliseren.

Kortom, AP Systems zet met de introductie van de 1e generatie slimme Power Conversion Systems een nieuwe standaard in batterijopslag voor residentiële PV-omgevingen. Ontdek de mogelijkheden en profiteer van geavanceerde energiebeheerfuncties voor een efficiënter en betrouwbaarder energiesysteem.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.