Aanmelden informatieavond Energie


U staat voor een grote uitdaging. Voorheen was het nog eenvoudig om te bepalen welke maatregelen wél of géén zin hebben voor uw persoonlijke situatie. Maar dit is tegenwoordig niet eenvoudig. U heeft te maken met politieke besluitvorming, overbelasting van het bestaande netwerk en geopolitieke krachten waar u geen invloed op kunt uitoefenen.

Speciaal voor bewoners van de gemeente Altena organiseert Aquarius installatie een informatiebijeenkomst in de watertoren van Uppel.

Tijdens deze bijeenkomst nemen wij u mee in de wereld van moderne energieoplossingen. Wij behandelen de volgende onderwerpen:

 

  1. Energieopwekking (zonnestroom)

Ontdek de voordelen van zonnepanelen en hoe u nog steeds optimaal kunt profiteren van duurzame energie. We gaan samen met u aan het rekenen: wat zijn de gevolgen van de huidige maatregelen? En wat te doen met een vol stroomnet? Leer alles over de werking, installatie en het rendement van zonnestroomsystemen in samenhang met de rest van uw huisinstallatie.

 

  1. Energieopslag

Energieopslag is de toekomstige sleutel tot optimaal energiegebruik. Wij leggen uit hoe verschillende batterijsystemen werken, wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn en hoe u uw eigen energie kunt opslaan voor momenten waarop de zon niet schijnt. We rekenen samen met u voor wat de financiële gevolgen zijn zodat u een weloverwogen besluit kan nemen, voor nu of juist voor later.

 

  1. Energieafgifte (verwarmen, koelen én laden)

Ervaar het comfort van duurzame verwarming en koeling. Wij laten u zien hoe u met energiezuinige systemen uw woning het hele jaar door comfortabel kunt houden, terwijl u significant bespaart op uw energierekening.

Aan het einde van deze bijeenkomst weet u precies welke mogelijkheden en onmogelijkheden er bestaan. U krijgt praktische tips en deskundig advies van onze specialisten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken voor uw energiebehoeften.

Waarom deze bijeenkomst bijwonen?

  • Gratis en vrijblijvende informatie van experts
  • Inzicht in de nieuwste technologische ontwikkelingen
  • Advies op maat voor uw specifieke situatie
  • Netwerk met andere geïnteresseerde huiseigenaren

 

Locatie: watertoren Uppel (Provincialeweg Noord 96, Uppel)

Wanneer: controleer hieronder de beschikbaarheid

Hoe laat: inloop vanaf 19.30, start bijeenkomst 20.00 uur

Spreker: Job Beijer, directeur Aquarius