Tarieven en voorwaarden


Onze Dienstverlening

Onze werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd door onze eigen monteurs, die met hun bus naar uw locatie komen. Vanaf maart 2022 geldt, wanneer een monteur bij u aan de deur komt, een tarief voor voorrijkosten, evenals een tarief voor de gewerkte uren (wij rekenen met halve uren). Daarnaast worden kosten voor gebruikte materialen en parkeerkosten toegevoegd.

Tarieven voor Arbeid

Voor de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren, hanteren wij bestaande tarieven voor gewerkte uren.

Gezien de huidige onzekere tijden en schommelende energieprijzen worden onze tarieven vaker dan jaarlijks aangepast. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Deze aanpassingen stellen ons in staat om een transparante en kwalitatieve service te blijven bieden. Als u vragen heeft over onze tarieven of specifieke werkzaamheden, staan wij altijd klaar om deze met u te bespreken.

Tarieven 2023 Prijs excl. btw
Servicemonteur 69,00
Zon- en feestdagen 200 %
overige uren na 17:00 en op zaterdag 150%

Parkeren

Onze monteurs hebben de optie om hun auto aan te melden voor gebieden waar parkeren betaald is, wat extra kosten met zich meebrengt. Als u wilt dat onze monteur gebruikmaakt van uw bezoekerspas of als u over eigen parkeervoorzieningen beschikt, kunt u dit aangeven bij het maken van een afspraak. Op die manier stemmen we het parkeerproces af op uw voorkeuren en zorgen we voor een vlotte service.

Voorrijkosten

Bij elke opdracht die we aannemen, worden er kosten gemaakt om de service te kunnen leveren. Denk hierbij aan de tijd en het transport van onze monteur, inclusief het gebruik van gespecialiseerd gereedschap. Deze kosten zijn opgenomen in de voorrijkosten. Daarnaast worden de daadwerkelijk bestede uren en gebruikte materialen in rekening gebracht. Op deze transparante wijze geven we u helder inzicht in de kosten die aan u worden doorberekend.

Aquarius hanteert voornamelijk alle locaties in de regio Gorinchem en de gemeente Altena, zoals: Almkerk, Andel, Babyloniënbroek, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Meeuwen, Nieuwendijk, Rijswijk (Altena), Sleeuwijk, Uitwijk, Veen, Woudrichem, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg.

Indien u een vaste prijs hebt afgesproken, zijn de voorrijkosten niet van toepassing.

Let op: Vanaf maart 2022 zijn er aangepaste voorrijkosten van kracht, gebaseerd op de aanzienlijke stijging van de energiekosten. We waarderen uw begrip in deze verandering en staan klaar om eventuele vragen hierover te beantwoorden.

Tarieven 2023 Prijs excl. btw
Lokaal (Land van Altena) € 40,00
Regionaal (Bommelerwaard, Gorinchem, Raamsdonkveer) € 70,00
Provinciaal (Zuid Holland, Utrecht, regio Breda) € 0,31 / km
Vanaf het provinciaal tarief worden ook reisuren (60% van het uurtarief) berekend.

Voorwaarden Techniek Nederland (Avic)

Al onze leveringen en voorwaarden geschieden volgens de algemene voorwaarden, welke u hieronder kunt downloaden.

AVIC Consumenten 2016
PDF – 2,1 MB 692 downloads