Serviceabonnementen

Wij houden op professionele wijze uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel in optimale conditie. Comfort is tenslotte een vanzelfsprekendheid. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en we staan tijdens kantoortijden voor u klaar.

In verband met de beperkte personeelscapaciteiten is het niet meer mogelijk om een abonnement bij ons af te sluiten. Lopende abonnementen blijven van toepassing.

 


Basic

Via het abonnement Basic verzorgt Aquarius de periodieke onderhoudsbeurten die nodig zijn voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het toestel. De kosten van dit onderhoud zijn, met uitzondering van materiaalkosten, voor onze rekening.

Inbegrepen in het pakket:

  • Onderhoud

Basic Extra

Met het Basic extra verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan we garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening.

Inbegrepen in het pakket:

 

  • Onderhoud
  • Storingen verhelpen

 

All-in

Met het All-in abonnement bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Kosteloos verrichten wij het onderhoud en alle storingen. Ook het materiaal komt voor onze rekening. U kunt het all-in abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar.

Inbegrepen in het pakket

 

  • Onderhoud
  • Storingen verhelpen
  • Vervanging materialen

 


Onderhoudsabonnement

 

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden

Actuele tarieven

Bekijk de actuele tarieven


Komt uw toestel voor een serviceabonnement in aanmerking?

Voor alle merken en typen cv-ketels,combiketels, airco’s ventilatie- en WtW-units en warmwatertoestellen kunt u een abonnement afsluiten. Het hoeft geen nieuw toestel te zijn. Het toestel hoeft ook niet door Aquarius geplaatst te zijn. De leeftijd kan bepalend zijn voor het type abonnement. Vraag ons naar de voorwaarden.

 


Bij bestaande toestellen: ‘eerst saneren, dan abonneren’

Bij toestellen die al enige tijd in gebruik zijn, is een saneringsbeurt voorwaardelijk. Het toestel zal voordat het abonnement ingaat in optimale staat gebracht worden.