Energiedak (stroom+ warmwater) in Sleeuwijk

In maart 2020 hebben we in Sleeuwijk een state-of-the-art energiedak geïnstalleerd. Dit dak is niet zomaar een zonnestroominstallatie; het behoort tot een klasse hoger. Naast de gebruikelijke zonnepanelen hebben we twee zonnecollectoren van elk 900 Watt geïntegreerd om te voorzien in de warmwatervoorziening. Deze innovatieve aanpak combineert duurzame energieopwekking met de efficiëntie van warmwaterproductie.

Wat het energiedak extra bijzonder maakt, is de zorgvuldige integratie van een boilervat in de schuur. Dit vat, keurig weggewerkt, zorgt voor een effectieve opslag van de opgewekte warmte. Hierdoor wordt niet alleen duurzame elektriciteit gegenereerd, maar wordt ook voorzien in de behoeften van warm water, wat de duurzaamheid van het systeem nog verder verhoogt.

De installatie in Sleeuwijk dient als een prachtig voorbeeld van onze toewijding aan hoogwaardige en geavanceerde energieoplossingen. Als u meer wilt weten over de voordelen van een energiedak voor uw woning, staan wij klaar om u van deskundig advies te voorzien.