Een Elga Hybride warmtepomp past altijd!

De wens van de gebruiker was helder: een aanzienlijke besparing van 50-75% op de gasrekening realiseren. Om deze ambitieuze doelstelling te bereiken, hebben we gekozen voor een Elga warmtepomp met een vermogen van 4200 Watt. De uitdaging was om dit krachtige systeem in de beperkte beschikbare ruimte te integreren, en met succes is dit gelukt.

De installatie is niet alleen functioneel maar ook esthetisch verantwoord. Om het exterieur harmonieus te laten aansluiten bij de omgeving, zijn de zonnepanelen in lijn geplaatst met die van de buren. Het resultaat is een naadloze en visueel aantrekkelijke aanblik aan de buitenkant.

Een slimme ontwerpoplossing om de buitenunit van de Elga warmtepomp onopvallend te maken, was het verbergen ervan op het platte dak. Dankzij deze discrete locatie is de buitenunit volledig aan het zicht onttrokken, waardoor de esthetiek van het gebouw behouden blijft.

Dit project toont niet alleen ons vermogen om technisch complexe installaties in beperkte ruimtes te plaatsen, maar ook onze aandacht voor detail en esthetiek. Als u geïnteresseerd bent in het maximaliseren van uw energiebesparing met innovatieve oplossingen, staan we klaar om u te adviseren en te assisteren.