Zonnepanelen zonder omvormer

Herrie, ruimte en brandgevaar? Niet bij Aquarius!

Wilt u ook zonnestroom, maar wilt u geen omvormer binnen? Wij hebben de oplossing. Door de omvormers rechtstreeks onder de panelen te plaatsen, voorkomt u brandgevaar en geluidsoverlast binnen. Alleen op het dak verandert uw situatie: binnen hoeven we geen rommel of andere overlast te bezorgen. Velen zijn u voorgegaan. Aquarius biedt gedegen, geloofwaardig en gericht advies voor uw situatie. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Persoonlijk advies

Elke woning is uniek, en de ligging, hellingshoek en positionering van uw dak bepalen hoeveel u kunt besparen. Daarom biedt Aquarius graag een deskundig persoonlijk advies als het op zonnepanelen aankomt. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken en samen met u de mogelijkheden af te stemmen. Zo weet u vooraf al precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.


Aquarius verzorgt de Btw-teruggave

Aquarius verzorgt voor de huiseigenaar de btw-teruggave. Hiervoor worden de volgende handelingen verricht:

  1. U wordt aangemeld als ondernemer bij de belastingdienst;
  2. Uw kwartaalaangiftes voor de btw-aangifte worden voor u verzorgd;
  3. De ontheffing Administratieve verplichtingen wordt voor u aangevraagd.

Dit bespaart u dus veel administratieve rompslomp!


Zonnestroom bij de watertoren van Uppel

Naast de watertoren is een carport met daarop 18 panelen van 330 Wp gerealiseerd. Uiteraard met micro-omvormers. Hieronder is de realtime opbrengst te zien. Uw panelen kunt u straks ook op deze manier monitoren!